Am uitat parola
Categorii
Certificari

Categorii
Newsletter
TOP produse

Condiții de cumpărare

Termeni si conditii

1. Informatii

Site-ul designandprint.ro este administrat de societatea COST ITECH SERVICES SRL cu sediul social in Bucuresti, Str. Lavandei Nr. 8, Sector 6, Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti  J40/5576/2011, CUI 28440397, capital social subscris si varsat de 200 lei.

 

2. Acceptarea termenilor si conditiilor

Utilizarea site-ului, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 
Ne rezervam dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

 

3. Drepturile de autor

Continutul acestui site este proprietatea COST ITECH SERVICES SRL sau al furnizorilor sai si nu poate fi utilizat fara acordul COST ITECH SERVICES SRL.

 

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea COST ITECH SERVICES SRL - administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii de primire a acestei comenzi. 
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta in cazul in care a efectuat plata comenzii va primi inapoi suma in termen de 7 zile. 

Produsele electronice se livreaza direct pe adresa de email a clientului. Produsele la cutie sunt disponibile in limita stocului disponibil la distribuitori.

 

5. Anulare comanda

COST ITECH SERVICES SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, COST ITECH SERVICES SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

 

6. Garantii

Produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt achizitionate numai de la producatori, distribuitori si furnizori autorizati. Acest lucru face imposibil livrarea de bunuri de o calitate indoielnica sau produse care nu sunt originale. 

Produsele comercializate sunt conforme si suntem raspunzatori fata de Cumparator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor.

Eventualele reclamatii legate de calitatea produselor vor fi trimise prin e-mail la adresa office@designandprint.ro. In functie de natura si obiectul reclamatiei, COST ITECH SERVICES SRL va formula un raspuns in scris sau verbal, ce va fi comunicat Cumparatorului prin e-mail.

 

7. Litigii

Orice disputa, de orice fel, aparuta intre Vanzator si Cumparator va fi solutionata, pe cat posibil, pe cale amiabila.

In acest sens Cumparatorul va notifica in scris Vanzatorului problema aparuta in derularea raporturilor juridice, detaliind in termeni clari si concisi nemultumirea aparuta, astfel incat Vanzatorul sa poata identifica cea mai buna solutie pentru solutionarea situatiei litigioase.

Notificarea formulata de Cumparator va fi comunicata la urmatoarea adresa de e-mail: office@designandprint.ro.

In situatia in care nu este posibila solutionarea litigiului pe cale amiabila atunci litigiul va fi solutionat de instanta de judecata in a carui raza teritoriala isi are sediul COST ITECH SERVICES SRL.

 

8. Confidentialitate

COST ITECH SERVICES SRL colecteaza datele personale doar in scopul facturarii si livrarii.

In raport de prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Cumparatorul.

Cumparatorul declara ca a fost informat si a luat la cunostinta de faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, Cumparatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi Cumparatorul va depune la sediul Vanzatorului o cerere scrisa, datata si semnata.

Prin completarea datelor personale in formularele de inscriere si/sau comanda, Cumparatorul declara ca este de acord ca datele personale sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului si isi da acordul in mod expres ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru activitati legate de .

 

9. Retur

Licentele care au fost activate de catre client nu se pot returna.

Modalitati de plata:

  • numerar;
  • ordin de plata;
  • cu cardul online - in curand;
  • in rate online - in curand;
  • cu cardul la sediul nostru - in curand.

 

Modalitati de livrare:

  • curieri proprii in Bucuresti;
  • Urgent Cargus
Creare magazin online