Categorii
Certificari

 

Newsletter
TOP produse
Detalii produs


ABBYY FineReader 14 Corporate Extension from Standard - ESD

939,00 RON

FineReader este un program informatic OCR destinat cresterii productivitatii in ceea ce priveste prelucrarea documentelor.

Acesta ofera unelte de_inalta performanta usor de utilizat pentru accesarea informatiilor din documentele tiparite si dinfisierele PDF.

 

Transformare fisiere PDF si scanari

Tehnologia OCR lider de piata pentru transformarea cu precizie a imaginilor, documentelor tiparite si fisierelor PDF in Word, Excel, fisiere PDF in care se pot efectua cautari si alte formate editabile.

 

Comparare documente

Identificati rapid modificarile aparute in textul unor versiuni diferite ale aceluiasi document fie ca sunt fisiere PDF, imagini, documente Microsoft Office sau prezentari.

 

Editare si inserare comentarii in fisiere PDF

Editati si efectuati cautari in orice fisier PDF, inclusiv cele create prin scanare, creati fisiere PDF din mai multe fisiere, inserati comentarii si adnotari, protejati si pregatiti fisierele pentru distribuire, completati formulare.

 

Transformare automatizata

Simplificati transformarea documentelor cu unealta Hot Folder pentru a programa prelucrarea in loturi detectarea documentelor receptionate in anumite foldere in scopul transformarii lor.

 • SKU
  AB-10568
  Producator
  Abbyy
  Stoc
  10 buc
  Numar articol
  235
Creare magazin online