Categorii
Certificari

 

Newsletter
TOP produse
Detalii produs


QuarkXPress 2018 Upgrade Single From V2016 or Below - Electronica

1 999,00 RON
 • QuarkXPress 2018 aduce designerilor si profesionistilor creativi noi caracteristici puternice de tipografie, tiparire si editare digitala necesare pentru a satisface cererile zilnice.

  In ultimii trei ani, Quark a adaugat caracteristici si functionalitati majore pentru QuarkXPress - iar QuarkXPress 2018 nu face exceptie. QuarkXPress cea mai buna versiune aparuta vreodata.

   

  Ce este nou în QuarkXPress 2018?
  Noile caracteristici si functionalitati din QuarkXPress 2018 se încadreaza in cateva categorii principale: tipografie, imprimare profesionala si publicare digitala, interfata utilizator(UI) si lista de clienti.

   

  TIPOGRAFIE
  - OpenType este acum mai usor de accesat, utilizat si controlat.

  - QuarkXPress 2018 suporta pe deplin Fonturile de culoare. QuarkXPress accepta fonturile color in formate SVG, SBIX, COLR si puteti sa le utilizati la imprimări, in PDF si iesiri digitale.

  - Lista de fonturi a fost revizuita pentru a ajuta designerii sa faca cele mai bune alegeri tipografice. Familia fontului si stilurile de font disponibile sunt listate acum in două combinatii separate si pot fi mapate pe butoanele de tip P / B / I din paleta si din dialog.

   

  IMPRIMARE PROFESIONALA
  - Importarea directa InDesign® IDML: Cu tot mai multi utilizatori ai InDesign care trec la QuarkXPress, era timpul sa facem migrarea si mai usoara. QuarkXPress 2018 convertește documentele InDesign IDML direct în formatul QuarkXPress.

  - cea mai bun tehnologie PDF de pe piata - motorul PDF callas - inseamna fisiere PDF, PDF/X si PDF/A de inalta calitate.

   

  PUBLICAREA DIGITALA NELIMITATA
  - QuarkXPress 2018 extinde capacitatea de a crea aplicatii unice iOS adaugand suport pentru crearea de aplicatii nelimitate pentru dispozitivele Android - complet gratuit, direct de pe desktop, fara server, fara autentificare, fara costuri suplimentare. *
  * Este necesar contul de dezvoltator Google Play Store, care necesită costuri asociate.

  - Optiunile noi HTML5 sunt disponibile atunci cand creati in QuarkXPress 2018, inclusiv: Previzualizare pagina, Previzualizare aspect, Previzualizare proiect.

  - Articole grupate Interactivitate: adaugati interactivitate, de exemplu, butoane, animatii, audio si video la grupuri.


  INTERFATA DE UTILIZARE
  - Utilizatorii Windows beneficiaza acum de o paleta puternica de masurare care ofera acces la toate atributele articolelor si tipografiei QuarkXPress fara a obstructiona aspectul. Vizualizare instantanee (cu capacitatea de a aplica si de a reveni).

 • SKU
  318203
  Producator
  Quark
  Stoc
  10 buc
  Numar articol
  502
Creare magazin online